Bringát loptak Kisújszálláson, megbánták

ellopott bicikli

Megosztás

Szerdán délelőtt a kisújszállási MÁV-állomáson egy helyi lakos kerékpárja tűnt el rejtélyes módon az állomás kerékpártárolójából. A tulajdonos azonnal jelezte az esetet a hatóságoknak, akik gyorsan cselekedtek.

A rendőrség hatékony munkájának köszönhetően nem kellett sokáig várni az eredményre. Még a kisújszállási állomás peronján sikerült elfogniuk két gyanúsítottat: egy 35 éves férfit Dunaharasztiból és egy 24 éves nőt Karcagról. A páros birtokában megtalálták az eltulajdonított kerékpárt is, ami egyértelmű bizonyítékként szolgált bűnösségükre.

A gyanúsítottakat haladéktalanul előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétsége miatt kihallgatták őket. A nyomozás során azonban kiderült, hogy ez az eset csak a jéghegy csúcsa volt. A duó összesen hét lopást követett el közösen, ráadásul kiderült, hogy a női elkövető önállóan is akcióba lépett: egy dohányboltból cigarettát és dobozos jégkrémet tulajdonított el.

A kihallgatás során mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett. Kifejezték mély megbánásukat tetteik miatt, ami azonban nem mentesítette őket a következmények alól. A nyomozók, mérlegelve az elkövetett bűncselekmények súlyosságát és ismétlődő jellegét, úgy döntöttek, hogy őrizetbe veszik a párost.

A történet itt nem ért véget: a rendőrség további lépéseket tett az ügy megoldása érdekében. Kezdeményezték a gyanúsítottak letartóztatását, ami biztosítja, hogy a jogi eljárás során rendelkezésre álljanak, és megakadályozza esetleges további bűncselekmények elkövetését.

Forrás és fotók: Police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek